Onze taxi diensten

Taxi vervoer

Wij zorgen er voor dat u zonder zorgen vervoerd wordt van en naar de gewenste bestemming. Door middel van uitstekende chauffeurs in goede en schone taxi’s wordt u op een veilige en plezierige manier naar uw bestemming gebracht.

Daarnaast hanteren wij de voordeligste tarieven in de regio Zaandam. Ook Schiphol Airport is hierbij inbegrepen. Bij ons kunt u via verschillende kanalen eenvoudig een taxi boeken.

Schiphol Airport

Naar en van Schiphol met onze Schiphol Taxi Service. Het mooiste begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van uw huis naar de luchthaven. Wij verzorgen dit vervoer graag voor u. 

Een transfer van of naar de nationale luchthaven reserveren kan direct op onze site. Ook kunt u vrijblijvend informeren bij onze medewerkers.

Zakelijk vervoer

Heeft u of uw organisatie vervoer nodig op regelmatige basis? Dan hoeft u echt niet iedere keer opnieuw uw rit te reserveren. Met een zakelijk account regelt u eenmalig dat wij voortaan op afgesproken tijden, dagdelen of dagen voor u klaar staan.

Wij hebben zeer representatieve voertuigen, gecertificeerde chauffeurs en een hoog serviceniveau. Dienstbaarheid en (re)presentatie spelen daarin een sleutelrol.

Evenementen vervoer

Wij kunnen u overal ophalen en afzetten wanneer u dat maar wenst en op elk gewenste bestemming. Onze taxi’s en taxibusjes zijn ruim en comfortabel ingericht. 

Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming zal komen.

Gebruik maken van een van onze taxi diensten?

Wilt u gebruik maken van een van onze taxi diensten of meer informatie? Dat kan!
Neem contact met ons op via het contactformulier of boek uw taxi direct online

Over ons

Wij zijn al geruime tijd op de wegen van Zaandam en omgeving te vinden. Onze diensten zijn servicegericht en klantvriendelijk. Onze chauffeurs zijn behulpzaam, representatief gekleed en onze auto’s zien er verzorgd uit. Wij staan 24/7 tot uw dienst.

Contact

T: +31644370751
E: info@zaandamtaxi.nl